租房买房买生意上iU91

请教私立学校学费是否可以退税?

[复制链接]   [推荐给好友]
请教: 有没有朋友知道: 给孩子支付的私立学校学费是否可以退税?
Any reply will be highly appreciated.
up

请问您的孩子上的哪所私立学校?是小学吗?明年我们也想送孩子去私立小学,很想了解这方面的情况,能告诉我们您的联系方式吗?我们的电话是:489-2258.非常感谢!

I am planning to apply "Lower Canada College" for my daughter next year.
Which grade of your child?

明年也想送女儿去私立学校,能告诉我们这所学校在哪吗?

我女儿现在是学前班,明年就该上一年级了,我想让她上The Study,但不知全是女孩子的学校对她的成长是否有利?

To marie:
"Lower Canada College" at 4090 Royal ave.
Tel514)482-9916

hxjoo7:
Where is "the study"? my daughter also will study Grade one next year. I am selecting school for her.

The Study在蒙特利尔的WESTMONT,是今年魁省中学排名第三名,也是私立英文学校的第一名。

www.thestudy.qc.ca
在页面左上方的搜索口里输入你问题的关键词,你会发现很多问题其实已经有答案了。上帖提问前你search了吗?当你懂得了搜索,你才会发现有网真好!

md4:
I appreciate your kindness, thank you so much for your helpful information.

md4:
Do you know more English Private school in Montreal, where can I find this kind of list?
thank you!