租房买房买生意上iU91
楼主: guoki

想买房,贷款哪个银行好啊?

[复制链接]   [推荐给好友]
是TD, 介绍一下你的情况好吗

怎么没人回复呢,希望大家多交流,互相帮助。

谢谢你的回复。 我是在scotia, 5年浮动 -0.7%, 没你的好呵呵

Post by yichong

Scotia bank,最烂银行,找谁也不要找它。

Post by 古城怪人
谢谢你的回复。 我是在scotia, 5年浮动 -0.7%, 没你的好呵呵

怎么很多人都不喜欢scotia? 有什么特殊的原因吗?

Post by guoguow
Scotia bank,最烂银行,找谁也不要找它。

I also want to the reason. Why?

BNS很好, 我刚买了点BNS的股, 大家多支持.

Post by yichong

请问选用TD浮动利率的有公证费用补贴吗?

The best in TD I got is P-0.9 pllus $250 notary, RBC can offer P-0.85+notary (depend on the mortgage amount, $250000 or more is $750). All these are 5-year close variable. Scotia has the variable open 5 year, they claim the best in the market, P-0.75. PM me if you need the contact information.

According to my research, Desjardin has so far the best variable rate, the problem is they don't give you good fix rate (posted-0.3) when you want to fix it. Basiclly, if you go with Desjardin, you probably won't fix anymore. Other bank might give you better fix rate (posed-1 minimum).

除了利率,还有考虑服务

这是我的体会。

刚买房时也不懂,自己比较了几家,问了问朋友,最后定了劳伦特银行(报纸上有广告的),当时就是觉得利率低一些。这几年交往下来,感觉服务很差,管理混乱。尤其是那个推销贷款的,什么都不跟你说清楚,结果头几个月银行居然说我欠费(他们代扣地税也不知会一声),害得我大老远地跑了好几次。这就跟买产品一样,除了价廉,售后服务也要好。