租房买房买生意上iU91

停车五分钟之内打火,打不着,?

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
老车,最近经常停车五分钟之内再打火,打不着,要等过五分钟再打才可以,请问怎么回事?

是不是因为停车前最后一脚油淹了火花塞?

谢谢!
车的电力系统老化,如电池严重供电电压不足,发电机发电能力下降,火花塞在抵压下打火,不容依着。停车五分钟后电池压力有所恢复,故能打着车。在低速运行时这种现象更明显。请检查这些地方。

车的电力系统老化,如电池严重供电电压不足,发电机发电能力下降,火花塞在抵压下打火,不容易着。停车五分钟后电池压力有所恢复,故能打着车。在低速运行时这种现象更明显。请检查这些地方。

去GARAGA测过一次电池,说是很strong,也许发电机工作不正常?我每次开大概20分钟就停车,然后就可能出现这样的问题。

还有其他可能吗?

去GARAGA测过一次电池,说是很strong,也许发电机工作不正常?我每次开大概20分钟就停车,然后就可能出现这样的问题。

还有其他可能吗?

还有其他可能吗?

I know a chinese guy who has same problem.we are attempting to solve it.could tell us the year and model.thanks

1990,  VW jetta

hey, man,

the problem seems relating with the oil injection system instead. The gasline mixture is too thick during work. The worst situation is to wet the sparks. Wait a while, mixture backs to normal and the ignition works again.

Besides, if it is a German car, turbo, the situation gets popular.

that is what I am guessing as well, but is there a easy fix? how to control gas mixture?