租房买房买生意上iU91

[手机] 请教:关于预付卡手机

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
准备买一部手机,只用来找工作,而且仅限于接电话。估计电话不会很多,也不会天天有,因此初步确定用预付卡。现在想尽量省钱,不知哪个公司的手机和计费方式合适?除了手机本身费用和买卡的费用,各个公司都要收开通费之类的吗?
请了解或有经验的朋友告知。多谢!
据我知道, FIDO的预付卡计划当前最流行.

本站连接: http://www.sinomontreal.ca/bbs/showthread.php?t=436728

据我知道, FIDO的预付卡计划当前最流行.

本站连接: http://www.sinomontreal.ca/bbs/showthread.php?t=436728

楼主:我用手机的要求和你一样。

我用手机的时候很少,只是想在我需要时才用的,我左挑右选,最后选了 Virgin Mobile 的 S plan。

无合同,无月费,无系统费,无911费,30cent/minute, $100/365days.

详情参见:http://www.virginmobile.ca/site/en/pricesAndFeatures/html/topup.html

yes, virgin mobile is a better choice among those prepaid services.
Much longer validity period for your balance.

If you activate your virgin mobile phone online and input a code "fa2f49061dd111b28f79", both you and me will get an extra $10 bonus. Good luck.

谢谢各位的介绍!

请问Lulu39: 那么,我买了Virgin的手机和预付卡就可以开始用了,不必交任何其它手续费?另外,你的计划里接电话也是30CENT/MIN吗?
万一以后我想转用其它公司的预付卡计划,还可以用Virgin这个手机吗?先不管原来的号码是否能保留.会不会又得重新买一个手机呢?

我有一个空号手机, 能从VIRGIN只买SIM卡不?

我有一个空号手机, 能从VIRGIN只买SIM卡不?

另外, 楼上刚买VIRGIN的觉得服务质量如何?

you can try pc phone. 0.20/min

you can find it at loblows,provigo.

Post by yl2006
谢谢各位的介绍!

请问Lulu39: 那么,我买了Virgin的手机和预付卡就可以开始用了,不必交任何其它手续费?另外,你的计划里接电话也是30CENT/MIN吗?
万一以后我想转用其它公司的预付卡计划,还可以用Virgin这个手机吗?先不管原来的号码是否能保留.会不会又得重新买一个手机呢?

你得打电话或上网激活你的电话,然后就可以用了。Virgin的手机能不能用于其它公司,我不清楚。我自己猜是:如果你买的手机是其它公司也通用的牌子应该没有问题吧。

接电话是不是也是30¢ /min?我没留意。因为我真的是用得很少,只接过一次电话,忘记打过几次,用了不到5元。

you can't use CDMA phone with other operator

virginmobile.ca is the best, althought Solomobile.ca is OK, but Solo charges 4.45$+tax /month because of Bell.

Virgin 30c/min + monthly plan without any system fee
Solo 40c/min ; 5c/min in evening
Bell 5c from 3rd min (good for long time cal)
telus not clear/ like Bell
PC http://www.presidentschoice.ca/ 20c/min

All these are CDMA technology, which is much better than GSM (Rogers/Fido), more coverage.

If you have a GSM phone from China, or you want to buy the international phone
Quad-bands phone and use it anywhere of the world, you could buy SIM card from Rogers/Fido.
<!-- / message -->