租房买房买生意上iU91
楼主: huanker

[入籍] 我艰辛的公民申请之路,被要求填CIT 0171表格,并请咨询大家几个问题

[复制链接]   [推荐给好友]
老兄,我觉得我极有可能打破你的记录,非常有可能。

因为我的申请到现在为止已经20个月了。如果按大家说的CIT 0171之后再等18个月。那我就要等38个月。那时你的record对我而言就是小case啦!呵呵,但愿不要那样。my god!

按您的意思,是在这期间要坚守在加拿大?楼下的“幼儿园同学”估计已经坚持不住了,而我国内的才三个月大的孩子也不可能让我坚守。所以,难啊!。。。。。。老兄,想起来就觉得愁!

但还是要祝贺你的坚持和成功。握手。。。。。。

Post by 阿拉特撼
I think you have to wait 18 months, and don;t leave canada , by law, your case must be finished with 24 months, so stay in canada, you will be called within 18 months, be patient, don;t worry. everything will be fine, any question , pls let me know!!!!!!!!

maybe you will break my record, but who knows, i only wait 2.5 months after i handed in my CIT 0171 form, but i am extremely qualified for citizenship, not like you guys, still i d been waiting for 28 months, i think, canadaian government 草木皆兵, any little unusual, they took it for granted you are guitly, perhaps too many chinsese  go back. frankly, i will go back too, i just坚持住le,  not easy, you guys want to be citizen , something has to be safrificed,

thank you all, and take care, good luck,

顶住啊, 兄弟!!!!!!!!!
Post by huanker
老兄,我觉得我极有可能打破你的记录,非常有可能。

因为我的申请到现在为止已经20个月了。如果按大家说的CIT 0171之后再等18个月。那我就要等38个月。那时你的record对我而言就是小case啦!呵呵,但愿不要那样。my god!

按您的意思,是在这期间要坚守在加拿大?楼下的“幼儿园同学”估计已经坚持不住了,而我国内的才三个月大的孩子也不可能让我坚守。所以,难啊!。。。。。。老兄,想起来就觉得愁!

但还是要祝贺你的坚持和成功。握手。。。。。。

公民申请最长24个月,这种说法在一般状况下成立吗?如果24个月可信,也许我不用等那么长时间。
阿拉特撼兄,请查收站内短信。
maybe you will break my record, but who knows, i only wait 2.5 months after i handed in my CIT 0171 form, but i am extremely qualified for citizenship, not like you guys, still i d been waiting for 28 months, i think, canadaian government 草木皆兵, any little unusual, they took it for granted you are guitly, perhaps too many chinsese go back. frankly, i will go back too, i just坚持住le, not easy, you guys want to be citizen , something has to be safrificed,

thank you all, and take care, good luck,

顶住啊, 兄弟!!!!!!!!!

if you need to provide extra documents, that is your fault, not included in 24 months, pls noted. government also know how to 钻法律空子.
公民申请最长24个月,这种说法在一般状况下成立吗?如果24个月可信,也许我不用等那么长时间。
阿拉特撼兄,请查收站内短信。

看来,我是要破纪录无疑了。

其实也不是钻他们的什么空子。这里面的原因很多,每个人的情况也不同。很多时候也是无奈之举。

阿兄,能提供个邮件地址吗?
if you need to provide extra documents, that is your fault, not included in 24 months, pls noted. government also know how to 钻法律空子.

newebug@hotmail.com
看来,我是要破纪录无疑了。

其实也不是钻他们的什么空子。这里面的原因很多,每个人的情况也不同。很多时候也是无奈之举。

阿兄,能提供个邮件地址吗?

HUANKER,  

24MONTHS,是补材料之后的程序时间(我打CIC问的,并没包括从你第一次递申请开始。这24MONTHS也是JUDGE照见你的估计时间限度。但如果他还要你补一些东西,而没法在24个月内FINALIZE. 那就你自己的RESPOSIBILITY了。不在政府。

阿拉, 如果你的29个月的记录是从第一次递交申请开始算,那也并不算太久,我如果那样算,到现在都有27个月了。

我的心情非常沉重,如果再等1-2年,对我现在的情况而言,家庭方面将有巨大的损失

我真的不知道为什么这么不顺,唉.......

家家有一本難念的經.
如果入籍這麽重要, 過來一趟加拿大把事情辦一辦...

TO HUANKER AND GENIE

HI, 你们的申请情况怎么样了, 我两个星期前接到入籍通知, 今天宣誓了. 从补资料到现在TOTAL过了两个半月.

没呢, 郁闷!
我怀疑是不是看补的材料齐补齐?你补的都是什么材料?
他们直接发信通知你去宣誓?之前有见法官吗?