租房买房买生意上iU91
楼主: asking

我想申请信用卡

[复制链接]   [推荐给好友]
真倒霉,今天又来了一个据信,是Le Mouvement Desjardins的,而同时寄来的就有皇家银行给我女朋友的信用卡。靠,这世道

Ste-Justine,怎么会这样呀?要不你就狠一狠心把钱拿走存另外地方就得了。我有一个朋友,是国际学生,上个月19号来的,20号就去TD开了户,他只存了2000刀,两个礼拜之后就收到了VISA。所以按照你这个情况来看,只能说你运气不太好了。

你们没回答,是否一定要存一定今额的 定期材能申请信用卡

St-justin: you may have bad credit record and you don't know, check it from your saving bank (ask them to provide you the report, it should be free), then if you find something not correct, clean it up....otherwise your bad record will affect you for your whole life in whole world, seriously. good luck.

我绝对没有不良的信用记录,我以我的人格担保。我不过是想弄一个卡片,等回国的时候告诉朋友我有信用卡而已。实在不行我申请有年费的了

It doesn't mean you had done something bad, sometime, the bad record showed just because you missed to pay one Hydro's bill, or you bought furniture from a shop, their sevice was poor,  you returned the goods to them , and they happen  'forgot' to cancel the remarks on your record.....etc.  no harm to check the credit record frequently in Canada, it is very important . again. good luck to you.....good night.

this morning i received another two refusal letters from TD bank

被拒绝也是你自己找的。 请问你怎么上的这个网站?上面不是有介绍申请卡的广告吗。怎么不去?偏偏去TD。

Ste-Justine ! H. c/ m  e" I' `
Member
7 I( g. w+ S! @Member # 7705
) a' X* @2 E- T  F
6 |' `8 h! v2 f0 V  posted 07-10-2002 18:38                  
; Y* O. t/ M" l, q, }# @--------------------------------------------------------------------------------
7 Z) Y0 T! H; b' D2 Z今天下午刚刚给大家推荐的斯高达银行的姚先生打了电话,询问能否帮组办理信用卡,但是他只负责移民的部分,国际学生没有希望了。其实我的要求不高,但是很不走运,我一直在努力,发现自己现在在心理上对信用卡已经病态了
" E: `6 g( i- ~: e8 P" o' p5 D% O( H& z--------------------------------------------------------------------------------1 S6 n4 e( p' h, g
From: Montreal | Registered: Apr 2002  |  IP: Logged

irene 你怎么这样说话呢?你有同情心吗?我被拒绝怎么是自找的了?我知道斯高达银行的姚先生很热心,可我已经和他联系过了,他不管国际学生信用卡的申请。我不是没有做过努力,在你发言之前怎么就知道我没有和他联系呢?