租房买房买生意上iU91
楼主: ALLGOSKATING

召集滑冰报名从速

[复制链接]   [推荐给好友]

这周日(3月21日)下午滑冰

生命在于运动!!!
这周日(3月21日)下午滑冰,老地方(橙线BONAVENTURE)集合。

hi,大家好,漫长的冬季快要过去了,有没有人打算一起去滑轮滑刷马路啊

周日去滑冰有兴趣的朋友请报名

老地方,老价钱(请参考前面我们发的贴子),欢迎新老朋友参加.
报名请发信到ALLGOSKATING@YAHOO.COM并请注明你们的人数
周日(3月21号)下午三点在地铁站BONAVENTURE检票口(刚出检票口)集合.

千锤百炼,勇往直前。积极报名:cool:

新手可不可以参加?

朋友送我一双鞋,可是我从来没滑过,难不难呀?:confused:

没关系,一起去玩儿吧

其实我觉得一点都不难,至少没有从中国到加拿大来那么难:wink:
如果一起去,会滑的朋友会带你的,别担心。
JUST FOR FUN
如果想去请尽早发信到信箱跟我们确认,最好留您的电话

滑冰好啊,好久没有滑了,要是能组织在星期5晚上就好了!!

Anybody organizing recently? School's ice rink is closed. I don't know that one close to Westmount Park is still open or not.

Go skating?

It seems that many skating rinks have been closed as the weather warms up. But that one at BONAVENTURE metro station is open all year round. For students, it is $4.5. Anybody wants go skating at weekends? I learned skating this winter and love it very much. Also I want to improve my skating skill, anybody wants to skate continuously? Maybe we can go together.

My email: giraffe_pp@hotmail.com

怎么了?

Allgoskating,给你发了邮件了,怎么没回音啊?

我看这厢的人气得提一下啊!

顶!